unt de corp
Ingrijire Reviews

Unt de corp vegan friendly cu avocado de la Bielenda – Review si consistenta

De cand am avut o exoerienta unsuroasa cu un unt de corp de la Avon, am fugit de ele ca de ciuma. Apoi l-am incercat pe cel de la Soap & Glory. Vazand ca se poate unt de corp si cu textura frumoasa le-am dat de gust. Ultimul achizitionat este un unt de corp de la Bielenda cu avocado.

Unt de corp cu avocado de la Bielenda

 

unt de corp bielenda

Fiindca mi-a placut crema Neuro Glicol de la Bielenda dar si uleiul de curatare, am pus in cos cu toata inima acest unt de corp. Lotiunea hidratanta de la Vaseline nu dadea randament in vremea asta rece asa ca voiam ceva mai dens. Pe elefant erau mai multe arome dar l-am ales pe acesta cu avocado.

Vine intr-un borcan  de plastic cu capac, are 240ml si e valabil doar 4 luni de la deschidere.

Are consistenta de unt insa aplicat pe piele se absoarbe imediat si trebuie lucrat oarecum repede cu el. Parca mi se parea ca pielea il inghite prea repede si tot eram tentata sa mai adaug si al doilea strat. M-am potolit a doua zi cand am vazut ca in genunchi si pe glezne pielea arata normal. In special cea de pe glezne rar a fost asa elastica.

Pe aceeasi tema: Unt de corp frumos parfumat de la Soap&Glory

unt de corp vegan

Desi ma asteptam sa aiba un miros subtil, chiar fad, untul de corp are miros de fructe. Uneori mi se pare ca miroase a suc sau guma de mestecat pentru copii. Oricum nu e un parfum deranjant, doar cat sa il faca placut la folosire.

Ingrediente

Uitandu-ma pe lista de ingrediente (care mi se pare scurta pentru un produs asa bun) si comparand cu informatiile de aici chiar este un produs fara ingrediente animale. La inceputul listei vad apa, ulei de soia, unt de shea si alcooli grasi. Urmeaza uleiul de avocado si parfumurile deci nimic ingrijorator.

ingrediente unt de corp bielenda

Mi se pare un unt de corp de calitate pentru ca repara zone dificile ca cele din coate si genunchi iar senzatia se mentine pana la urmatorul dus. Din acest motiv nu mai aplic mult asa ca acest borcan imi va ajunge mult timp. Eu vreau totusi sa-l epuizez in cele 4 luni.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *