crema protectie solara uriage bariesun
Ingrijire Reviews

Uriage Bariesun cu SPF50 – o alta dezamagire

In cautarea cremei cu SPF perfecte, am dat si peste Bariesun de la Uriage. Ca pana sa saruti un print, trebuie sa saruti cateva broaste inainte, nu?

Aceasta crema este o alta dezamagire. Este grasa si lasa o pelicula alba care dispare destul de greu. Cred ca si la plaja as arata ciudat cu ea cateva minute.

Crema cu SPF50 Bariesun de la Uriage – Review

uriage bariesun

Crema are o cantitate de 50 ml si are un miros subtil. Are o consistenta densa, trebuie intinsa bine si masata pentru a fi absorbita. Chiar daca am vazut-o asa, nu stiu ce a fost in capul meu de am incercat s-o folosesc sub fondul de ten. Am masat tenul cateva minute si cand am crezut ca a intrat in piele am aplicat fondul de ten. Pe fata s-a facut un noroi care se strangea in riduri si dezvaluia niste pori cat casa. M-am demachiat imediat ca nu puteam iesi asa pe strada.

uriage bariesun swatch

Cam asa arata la aplicare iar in imaginea de mai jos, dupa ce a fost masata si absoribita de piele. Puteti vedea luciul lasat pe piele.

crema cu spf50 uriage bariesun

Ingrediente

La inceputul listei apar filtrele minerale urmate de ingredientele hidratante. Uriage Bariesun nu are parfum in componenta dar vad acidul citric care este tot un iritant.

crema cu spf50 uriage bariesun ingrediente

Desi nu-mi place deloc textura si aspectul sau, aceasta crema nu mi-a cauzat neplaceri. Trebuie aplicata in cantitatea corecta (1.25ml) pentru a oferi protectia optima, lucru aproape imposibil. O voi folosi la plaja, la zilele de gratar sau cand merg la tara si stau prin curte.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *